Frisörskräck

29 Augusti 2013, 19:47
 
Att gå till frisören är för vissa människor en behaglig upplevelse. Men jag, jag är en av de människor som är rädd för att sätta sig i frisörstolen.
 
Min rädsla är baserad på att jag har alldeles för många dåliga erfarenheter när det kommer till frisörsbesök. Många frisörer tar för givet att de får göra vad de vill med ens hår. Många har även bristande kunskap i att lyssna på kundens önskemål. De gånger jag varit till frisören har det ofta slutat med att de kapat av alldeles för mycket på längden eller så har de inte tagit hänsyn till virvlarna jag har i luggen. 
 
Detta har medfört att jag helt enkelt undvikt att gå till frisören, och istället klippt mig själv (enbart luggen). Men för någon dag sen när jag skulle styla håret, fick jag nog. Jag var trött på min enformiga frisyr och kom i tankarna att jag kanske borde gå till en frisör. 
 
Efter lite detektivarbete och mycket velande fram och tillbaka, bestämde jag mig i morse för att besöka frisörsalongen Creative Zone här i Uppsala. 
 
Ja, här sitter jag med min "lilla" goja i knät och tänker tillbaka på dagens besök hos frisören och känner att det inte var så farligt. 

Wildfire

25 Augusti 2013, 11:30
Utväxten är död!
Nu har jag äntligen blivit av med den hemska utväxten :) Tror seriöst att det var i slutet på mars som jag sist färgade håret :O Den här gången använde jag mig bara av Manic Panic Wildfire och resultatet blev över mina förväntningar. Jag trivs betydligt bättre i den här nyansen än den förra ^^
 
 
 

Sheltie

22 Augusti 2013, 13:08
Min drömhund är en Shetland Sheepdog! De är sjukt vackra!
Anledningen till att jag gillar Shelties är nog för att de ser ut som en Collie i ett litet format :D När jag var liten älskade jag att kolla på Colliehunden Lassie och därav har jag blivit i förälskad i dessa hundraser.  Varför jag vill ha en Sheltie istället för en Collie är på grund av att jag tycker att en Shetland Sheepdog är så liten och söt! 
 
Bilderna är tagna från 
 

Hemma i Uppsala

21 Augusti 2013, 09:45
Jag har inte bloggat på 8 dagar :O

Ni får ursäkta min frånvaro men jag har haft fullt upp med att bygga klar min kakaduas nya bur :D Den är iaf färdigbyggd så nu är det bara kvar att inreda den :)
 

För övrigt är jag tillbaka i Uppsala!

Vi kom hem till lägenheten i söndags och sen dess har vi pysslat med fågelburen :) Det är iaf sjukt skönt att vara hemma igen, äntligen får  man sova i sin egen säng!
 
 

Tårta

12 Augusti 2013, 12:35
MIN FÖDELSEDAGSTÅRTA!
Min födelsedag var för ungefär en månad och jag har missat att visa tårtan som min Oskar gjorde tillsammans med sin yngsta lillebror Stig :D Denna är nog den mest nördiga tårta som någon någonsin har gett mig ^^ 
 

Cuteness

08 Augusti 2013, 15:27
Var hem till Oskars farmor och farfar och fick hälsa på kattungar! :D 
 
De var hur söta som helst! Två av kattungarna somnade i min famn  (tog tyvärr ingen bild på de) och den tredje kröp ner i en sko för att sova, det var så sjukt gulligt att jag var tvungen att ta en bild på den lilla sötnöten :)
  

Ledigt och trångt

04 Augusti 2013, 22:02

 
 
 

Sjukt jobbigt

01 Augusti 2013, 22:30
 
Jag är en riktigt skillad människa som lyckas med att tappa bort min dator fastän den låg mitt framför näsan på mig xD Dock är detta inte anledningen till att jag än en gång misshandlar min blogg :( Jag har haft oturen att jag råkade ut för världens dunderförkylning och hade helt enkelt inte orken till att blogga.
 Inte blir det bättre när jag samtidigt jobbar arslet av mig... Det är inte lätt att vara hotellstädare. Förkylning och jobb skapar tillsammans en kombo som är Sjukt Jobbig! xD (skratta åt min usla humor) 
 
Nu hade jag tänkt kolla på film tillsammans med min älskade Oskar, samtidigt tänker jag planera fler blogginlägg :D