Halloween

31 Oktober 2013, 20:36
 
 
Äntligen är det dags för Halloween!

Halloween är en av mina favorithögtider. Det är så himla mysigt att man pyntar med pumpor, fladdermöss, spindelnät, med mera och sedan toppar det med levande ljus :D Det är dock riktigt tråkigt att Halloween är en underskattad högtid i Sverige :/
 

Dr Martens

29 Oktober 2013, 19:29

Äntligen har jag ett par Dr Martens i mina ägor!
 
I helgen var jag på äventyr i Stockholm och fick med mig dessa snyggingar <3 Köpte de för 400kr av en tjej som inte kunde ha de längre. För att vara begagnade är de i riktigt fint skick, de ser nästan nya ut. 
De kommer vara mina bästa kompisar framöver :D

Spontaneous Me -Lindsey Stirling

29 Oktober 2013, 08:41
 
 
Jag verkligen älskar Lindsey Stirlings musik <3 

Keep moving forward

26 Oktober 2013, 16:12
 
Får ursäkta för det långa uppehållet. Var tvungen att ta en bloggpaus. 
 
Jag har haft fullt upp med att plugga till tentorna som jag hade i veckan. Men största anledningen till att jag inte orkat blogga beror på personliga skäl (jag tänker berätta senare när jag känner att allt är utrett). Igår kändes det som att allting bara brast :/ Men det gav mig styrka att återvända till bloggen :D
 

Tights

17 Oktober 2013, 20:06
 
Tights - Jag är helt såld i detta underbara plagg :)
 
In my opinion är tights otroligt bekväma och jag bär det mycket hellre än vanliga byxor. Man kan ha tights till typ allt och det ser fortfarande stiligt ut, speciellt till kjol, nånting jag ofta har. Enda nackdelen är att en del tights går sönder så lätt men det kan jag leva med :)
 
Jag hittade för den delen, fyra riktigt snygga tights på Ebay som jag skulle vilja fylla ut min garderob med :D  Gillar speciellt totoro-tightsen (så söta!)

Outfit of yesterday

10 Oktober 2013, 19:14
Detta hade jag på mig igår :D
Tröjan har jag iaf köpt på HM. Tyvärr kommer jag inte ihåg var jag har köpt mössan och kjolen någonstans, men man hittar såna mössor lite överallt, de säljer även en liknande kjol på HM. Väskan fick jag av min bästa vän förra helgen :D Man kan hitta väskan på Ebay eller Lost Mannequin. Jag hade även ett par svarta knästrumpor med vit spetskant som kommer från Bluefox :)  

Awesome Happy Meal

09 Oktober 2013, 22:04
Super Mario-tema på Donken! 
Igår fick jag reda på att man får Marioleksaker i Happy Meal :D Jag tvingade iaf Oskar att gå till Donken igår för jag skulle ha en figur. Nu har jag en Yoshi :D
 
Det finns 10 olika figurer och jag vill ha alla! Dock tvivlar jag på att jag kommer lyckas med att få tag på alla eftersom kampanjen bara håller på en vecka till :/ Varför upptäckte jag inte detta tidigare?
 

Makeup art

04 Oktober 2013, 13:11
Har ni besökt Sandra Holmboms blogg? 
Sandra är tjej på 27 år som har ett stort intresse för smink. Hon är helt självlärd och sysslar med makeup på fritiden. Hennes blogg är fylld med olika sorters sminkningar, alltifrån vardagliga till festliga halloweensminkningar.  
 
Om ni inte kollat in hennes blogg så gör det NU, hon är riktigt begåvad och man finner massvis med inspiration! 
 
Ni hittar hennes blogg här!
Bilderna är tagna från Sandra Holmboms blogg

Studying

03 Oktober 2013, 20:45
Sjukt mycket att göra...
Det är så himla mycket att göra i skolan just nu och jag får tyvärr ingen tid över till att blogga :O Har en uppgift i elmagnetism som ska vara klar imorgon, men tog en paus i mitt pluggande för att lite snabbt slänga upp detta inlägg. Nu vet ni att jag lever iaf :D  
 
 Bilderna är tagna från