Don't Panic

17 December 2014, 17:05
I suddenly found myself with the wholly remarkable book "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" och eftersom den är billigare än Encyclopedia Galactica och har orden DON'T PANIC skrivet med vänliga bokstäver på sin baksida så var den ett självklart val när jag stod inne på The English Bookshop, som för övrigt är mysigaste bokhandeln här i Uppsala :D 
 
Jag kunde inte motstå att köpa denna fantastiskt fina bok som ger dig allt du behöver veta om livet, universum och allting. Nu har även jag och Oskar bestämt oss för att ha högläsning varje kväll då man måste vara väl förberedd om någon bestämmer sig för att bygga en intergalaktisk motorväg och om du någonsin får för dig att utforska galaxen får du absolut inte glömma din allra viktigaste ägodel! Nämligen en handduk!

The Last Goodbye

14 December 2014, 15:26
I onsdags avslutade vi ett långt äventyr! Då såg vi sista Hobbitfilmen. Den sista filmen som handlar om Tolkiens värld. Billy Boyd (han som spelade Pippin i LOTR) skrev, som ni kanske vet, soundtracket till filmen. Låten är verkligen riktigt fin då den är en avskedslåt för tiden vi fått spendera i Middle Earth.
 
Det känns lite tomt men alla sagor måste få ett slut. Fast det är inte helt slut än, vi har ju en extendedversionen att kolla igenom också. Sen får vi ju inte glömma att man även kan resa till Middle Earth genom att läsa böckerna :D Har ni sett sista Hobbitfilmen än? 

Nerdy Nummies

05 December 2014, 15:51
 
En av mina youtubefavoriter är Rosanna Pansino som driver den populära och nördiga matlagningsshowen "Nerdy Nummies" som släpper ett nytt mästerverk varje tisdag!
Jag satt typ hela gårdagen och kollade igenom ett flertal videos, länkar några av mina favoriter! Nu är jag iaf riktigt pepp på att göra någon egen Nerdy Nummy, blir kanske ett gäng Kirby-pepparkakor :D  
 

Vinterdesign!

02 December 2014, 17:11
Det är december, 22 dagar till julafton och eftersom vi ännu inte fått någon snö här i Uppsala tänkte jag kompensera det med en vinterdesign på bloggen :D Vad tycker ni om den nya designen?