50 Must-See Things in SSB for Wii U

21 November 2014, 13:41
 
De senaste dagarna har jag haft rätt mycket att göra i skolan så aktiviteten på bloggen har tyvärr inte varit den bästa...  
Men nu är jag tillbaka och tänkte förmedla informationen att idag så släpps Super Smash Bros till Wii U!!! Dock endast i USA så vi i Europa får vänta ytterligare en vecka innan vi får joina fighten och jag får vänta tills jag skaffar mig ett Wii U.
Men vad är det för skillnad mellan 3DS-versionen och Wii U-versionen? Kolla in ovanstående 30 minuters video för att se "50 Must See Things" till Super Smash Bros Wii U :D
 
En ny feature till Wii U som jag tycker verkar intressant är amiibo-figurerna. De påminner lite om figurerna som man har till Skylanders och Disney Infinity och fungerar så att figurerna kan spara information från vissa spel och därmed få unika abilities.
En sak som jag tycker är riktigt bra är att amiibos kommer inte bara vara kompatibla till Super Smash Bros utan även andra spel som Mario Kart 8 och Hyrule Warriors har stöd för figurerna och under 2015 kommer Nintendo även släppa ett amiibo-tillbehör till 3DS så det är inte bara Wii U-ägare som kommer kunna rada upp amiibos i sin bokhylla :D  
 

Star Wars by Vans

10 November 2014, 19:29
Har ni sett Vans Star Wars-kollektion? Jag dog en smula när jag såg dessa fantastiska skor, dock lite tråkigt att de snyggaste skorna bara säljs i USA så most likely åker man väl på monstertull om man beställer därifrån...
På den Amerikanska sidan kan man även designa sina egna Vans, VEM VILL INTE GÖRA DET? 
Men kan inte rå för att beundra dessa otroligt snygga skor och om jag skulle välja så är nog det första paret min personliga favorit. Vilket par tycker ni var snyggast?
 
Förresten är det fler än jag som tänker √ans (kvadratroten ur ans) när man ser Vans logga? 

Assassin's Kittens

07 November 2014, 11:13
 
Nästa vecka släpps det femte Assassin's Creed-spelet Unity, är det någon av mina läsare som ser fram emot releasen? Själv har jag inte spelat Assasin's Creed-spelen men är riktig sugen att göra det, man vet ju inte om man tycker om ett spel förrän man provat det. (Min lista på spel som jag vill testa börjar bli låång nu.)
 
Men eftersom releasen av Unity närmar sig så tänkte jag att det var passande att länka denna dödligt söta video som youtubern Mr.TVCow gjort :D 

5th of November

05 November 2014, 20:26
 
Remember, Remember, the 5th of November. The Gunpowder Treason and Plot. I know of no Reason, Why the Gunpowder Treason Should ever be Forgot!  
 
Idag är det Guy Fawkes Night som firas till minne av den misslyckade Gunpowder Plot 1605 och som tradition ska jag och Oskar kolla på V for Vendetta ikväll! 

Halloween 2014

03 November 2014, 13:03
Här är min och Oskars utklädnad under Halloween!  Jag är lite sen med att lägga upp dessa bilder men det tog tid att redigera då jag försöker lära mig Photoshop. Men nu får jag äntligen visa er slutresultatet av all möda och slit vi lagt ner på att sy våra egna dräkter (sammanlagt har vi väl lagt ner ca 20h på dräkterna). 
 
Vårt tema denna Halloween var DC Villains så vi bestämde oss för att göra Scarecrow från Arkham Asylum och Poison Ivy. Vad tycker ni?