Årets Halloweentema

28 Oktober 2014, 12:34
I helgen är det HALLOWEEN!!! Hur många tänker klä ut sig? Både jag och Oskar ska göra det och i år har vi faktiskt sytt våra egna dräkter :D Jag kan avslöja att årets tema kommer ha med DC (Detective Comics) att göra. Nu hinner jag tyvärr inte skriva något mer, måste cykla till skolan för att gå på första föreläsningen i Fourieranalys. 

Nerdy Headphones

20 Oktober 2014, 19:48
 
Ett par nya hörlurar skulle sitta bra då mina gamla ha gått sönder och efter lite sökningar på nätet så trillade jag in på etsyshoppen Ketchupize som gör spelinspirerade hörlurar vilket är perfekt för en gamer :D
 
Nästan så att jag klickade hem ett par direkt men 400-800 kr för ett par hörlurar kändes lite för mycket för min smak, speciellt när jag inte vet om det är bra ljud i lurarna. Men de var riktigt stiliga!
Gillar Pokemonlurarna och de svarta Zeldalurarna skarpt! 

The World is HD

19 Oktober 2014, 15:57
Inspirationen inte varit på topp nu när vår fågel Gaia är sjuk... Vi var på återbesök hos veterinären i fredags och Gaia har varken blivit bättre eller sämre så nu har hon fått en ny antibiotikakur och om 10 dagar är det tillbaka till veterinären igen. Hoppas att Gaia blir frisk nu!
 
Igår var jag för övrigt till optikern på linsundersökning. Det är nog ett år sen som jag sist använde linser då jag gick över till att använda glasögon istället eftersom jag inte såg något i mina gamla linser som hade styrkan -2.75. Jag har tydligen gått omkring och varit halvblind för jag kom hem med ett par linser med styrkan -4.0 (mina glasögon hade -3.25 i styrka) så nu förundrar jag mig över hur HD världen plötsligt blev. 

Na Na Na Na Na Na Batman!

15 Oktober 2014, 18:57
They told me I could be anything so I became Batman!
Var ute på äventyr och fångade mig ett par leggings, en tröja och en tandborste med Batman så nu kan även jag vara en superhjälte och säga I'M BATMAN :D

Sjuk Pippi

05 Oktober 2014, 12:28
 
Den här helgen har jag tyvärr inte haft orken för att blogga då jag håller på att kurera vår lilla Gaia mot en infektion i lungorna. Sötnosen ska äta antibiotika i 14 dagar och sedan blir det återbesök hos veterinären för att kolla om hon blivit fullt frisk. Hoppas verkligen att vår lilla ängel blir frisk! 

Första intrycket av SSB

02 Oktober 2014, 21:15
Idag kom en efterlängtad överraskning i brevlådan, nämligen SUPER SMASH BROS till 3DS!
En dag innan releasedatumet till och med! (Tack CDON, ni värmer mitt hjärta).
Så nu har jag spenderat halva dagen med att spöa nintendokaraktärer och hitta alla hemligheter som gömmer sig i spelet och så fort Oskar kommer tillbaka på söndag (han lämnar mig här i Uppsala under helgen för att åka bort) så ska vi spela multiplayer ^^

Nintendo levererar den sanna Smash Bros-andan med riktigt snygg grafik (den bästa jag sett på 3DS). Många av banorna är otroligt snygga i 3D, den groteskt fula outlinen runt karaktärerna som man såg i trailern kan man välja att ta bort (stort plus i kanten) och med hela 49 olika karaktärer att välja mellan är jag långt ifrån besviken! Det enda negativa jag kan säga om Super Smash Bros är att jag saknar ett Storymode som man hade på Brawl och att 3DS-skärmen känns liten på vissa banor, men detta förstör inte själva spelupplevelsen. Med andra ord är nya Super Smash Bros ett riktigt bra spel!

Hot Topic Wanties

02 Oktober 2014, 12:14
Ligger hemma med en monsterförkylning så jag är nerbäddad i soffan med en filt och varm svartvinbärssaft. För att göra dagen lite bättre delar jag med mig av några nördiga favoriter från Hot Topic :D
 
Varje plagg har en egen bildlänk