Go Pastel With Revlon

18 Augusti 2014, 09:35
 
 
Upptäckte nyligen att Revlon har utökat sitt sortiment av färgbomber med Fondant Colors. De nya nyanserna är Pink, Turquoise, Peach, Lavendel och White (används för att spä ut de andra nyanserna). 
 
Dessa fungerar precis som de tidigare nyanserna där man fräschar upp sitt redan färgade hår eller varför inte testa att färga håret i en intensiv hårfärg. Vet att många säger att man inte kan färga håret med Revlons färgbomber men de har FEL! Det går att färga sitt hår om man bleker håret, jag har själv testat att färga mitt hår med nyansen Fire Red och resultatet har ni här!
 
Hittade även en tjej som testat Fondant Colors i nyansen Lavendel och här finner ni hennes resultat. Man får alltså ett mer färgstarkt resultat om man använder inpackningen outspädd medan man uppnår ett mer pastelligt resultat om man blandar ut färgerna med nyansen white.
 
Hade själv velat testa att färga håret pastellblått eller pastellila men tror inte att jag passar i pastellnyanser :/ Revlons färgbomber är iaf fett grymma och om ni känner för att testa de nya nyanserna så hittar ni de här