Super Smash Bros

30 September 2014, 14:55
 
På fredag smäller det! Då släpps Super Smash Bros 4 till 3DS! Jag har redan nu förbeställt till både mig och min pojkvän ^^ I det nya spelet kommer det finnas 49 olika karaktärer, bland annat Megaman och Villager från Animal Crossing! Är så sjukt taggad inför detta spel!

Nintendo 125th Anniversary

24 September 2014, 13:32
23 september 1889 grundades företaget Nintendo och började sin resa med att tillverka spelkort och det var inte förrän 1970 som Nintendo tog sina steg mot spelmarknaden som de idag är kända för. Igår firade alltså Nintendo 125 år och jag tycker vi ger de ett stort GRATTIS även om vi är en dag försenade men bättre sent än aldrig!

Recension: Color Boost

23 September 2014, 19:08
 
Här kommer recensionen på hårinpackningen från Be Your Mood som jag testade i slutet av maj!
Be Your Mood Color Boost är alltså en pigmenterad hårinpackning som ska ge nytt liv till färgat hår.
 
Då jag använder Revlons färgbomb för rött hår så hade jag höga förväntningar på denna hårinpackning. Tror ni den levde upp till mina förväntningar? NEJ! Fy vad besviken jag blev!
De fungerar helt okej som hårinpackning och har ett väldigt bra pris (200 ml för 59kr) men de har alldeles för lite färgpigment.. Jag testade båda nyanserna Cherry och Copper men ingen av de lyckades ge någon färgboost till mitt röda hår... Håret såg bara urtvättat ut... Jag stod ut i två veckor sen återgick jag till att använda min gamla färgbomb igen. Med andra ord kommer Color Boost inte finnas i mitt badrumsskåp!

A Late Birthday Gift

18 September 2014, 21:30
Jag har världens mest underbaraste pojkvän! Idag överraskade han mig med en lite försenad födelsedagspresent (fyllde år i juli).
I paketet gömde sig finaste halsbandet mina ögon har skådat, en Heart Container från Zeldaspelet Skyward Sword! Jag har länge velat ha detta halsband men varenda gång jag varit in på ThePixelSmithy för att köpa det har halsbandet varit "Out of Stock"...  Men när jag såg vad som befann sig i paketet blev mitt gamerhjärta full av lycka! Är inte halsbandet helt fantastiskt?

Lanek in another Color

17 September 2014, 13:05
Jag har varit rödhårig sen tidernas begynnelse (nästan) och trivs riktigt bra i det, men ibland blir man sugen att kanske testa på en annan extrem hårfärg.
Har länge funderat på blått eller lila men är rädd att jag inte kommer trivas lika bra i det som jag gör i rött hår... Ändrade iallafall min hårfärg i GIMP för att se hur jag skulle se ut med en annan nyans i håret. 
Ska jag fortsätta vara rödhårig eller ska jag prova på en ny hårfärg? Vilken hårfärg tycker ni är finast på mig?
 

Crazy Bird Lady

12 September 2014, 20:56
Jag är inte som alla andra! De flesta älskar hundar eller katter men jag har en kärlek för fåglar! 
Med andra ord så är det är inte alls konstigt att min garderob rymmer en kakaduatröja och en klänning med aror på.  Dessa skönheter fann jag i somras inne på lager 70 och Sweet Poison och då var min mor så snäll och köpte de åt mig :D  Crazy bird lady-varning?

Blue Roses and Purple Tulips

08 September 2014, 16:55
Den här helgen har verkligen inte varit produktiv när det kommer till skolarbete... Den här helgen har jag spenderat med en gammal vän, Animal Crossing New Leaf! 
 
I Animal Crossing bor man i en stad som är befolkad av djur. Spelet har ingen speciell handling utan du får fritt välja att göra olika aktiviteter i staden som att fånga insekter, leta fossiler eller skjuta ner ballonger. En av mina favoritaktiviteter är att avla fram nya blomfärger. 
 
Efter en hel helg av nördande lyckades jag med att avla fram blåa rosor och lila tulpaner, nu har jag äntligen alla blommor som finns i spelet :D MISSION ACCOMPLISHED!

Back to School

03 September 2014, 18:48
I måndags var tiden inne för att vara tillbaka i föreläsningssalarna på Ångström. Tillbaka till ekvationer och integraler... Jag har laddat inför skolstarten med en ny egendesignad kalender och målat om min pärm i galaxytema (passande en fysiker), så nu är jag redo att ta tag i mina studier och påbörja andra året på kandidatprogrammet i fysik.